+32 474/28.76.38 Park den Brandt, Antwerpen (Ingang: Acacialaan)Atlantikwall | Luchtoorlog | V-Wapens

Kan U ons Helpen?

Aan alle mensen,

Wij zijn steeds op zoek naar alle soorten van burgerlijke als militaire voorwerpen van de Tweede Wereldoorlog die wij mogen tentoonstellen in onze musea, gooi zeker niets weg ! Wat voor u niet meer van belang is, kan dat voor ons wél zijn.

– U kan hier onze nieuwste schenkingen aan het museum en aanwinsten bekijken. (Hier wordt aangewerkt)

Wij zijn ook steeds op zoek naar getuigenissen van mensen die tijdens en na de oorlog meer kunnen vertellen over onze en omliggende bunkers in de Provincie Antwerpen. Alsook getuigenissen van mensen die de oorlog in Antwerpen hebben meegemaakt, stellen wij op prijs om hun getuigenissen door te geven. Het is immers belangrijk dat de geschiedenis in stand blijft en feiten niet vergeten worden.

Wilt u uw getuigenis online doorgeven aan ons? Dan kan dit hier.

Wij zijn steeds geïnteresseerd in mensen die ons kunnen helpen met foto’s en, of kaartmateriaal van bunkers, open beddingen, geschutemplacementen en verblijven en andere fortificaties die genomen werden voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Deze hoeven niet rechtstreeks de originelen te zijn, alsook kopijen zijn welkom (met recht op herpublicatie). Indien u het op prijs stelt, mag u altijd uw naam mee vermelden zodat wij deze bij tentoonstellingen kunnen vermelden.

Contact opnemen kan via volgende pagina: Neem contact met ons op

Alle rechten voorbehouden © vzw Bunker en Vliegtuig Archeo Antwerpen | Links worden aangemoedigd